Tag: Ferenc

Ferenc 2.2 DOHC

Lökettérfogat: 2156 cm3
Gyártási év: 1992
Hogy is kezdjek hozzá? Szép kis története van a megvételnek az biztos. Először is egy mx6-os Mazdát akartam venni. De mivel az elkelt, újabb keresés kezdődött. Nagybátyám hívta fel a figyelmemet erre a sasra. Először csak képen láttam, de utána muszáj voltam látni élőben is és rájöttem, hogy sokkal nagyobb, mint az a képen látszott. Nagyon tetszett. De említették ott a srácok, hogy ne is reménykedjünk mert voltak pestről valami PRELUDE LOVAGOK és ők sem tudták beindítani. Ez elrontotta a kedvem amúgy. De apám invitálására beleraktunk egy aksit és nagybátyám beült. Nem tudom mit csinált de tekert vagy 6-ot és beröffent. „Jó” lezárta, riasztó , stb. Már mentünk is a bankhoz, fizettük és vittük. Egész idáig nem jöttem rá, kik voltak a prelude lovagok. Gondoltam valamit nem jól csináltak. De nemrég bukkantam rá erre az oldalra, találkoztam Balázzsal és ő mondta, hogy ismerős neki és meséltem róla. És kiderült, hogy ők voltak a lovagok. De nekik nem indult be nekünk meg igen. Szóval azóta gondolom, hogy ennek a gépnek vagy akarata van, vagy nemtom. Ezelőtt egy 323f Mazdám volt, minden autómat barátnőmnek tekintettem, hát eddig ő a legszebb.

Az autó amerikai változat, 2.2-es, kézi váltó, 16" alufelni, klíma, tempomat, fedélzeti computer, elektromos mindenféle.

Ennyi volt a mese :))
FerencFerencFerenc
FerencFerencFerenc
Ferenc

Legfrissebb aprók

Legfrissebb blogok

Random tag: Pfsziksz

Pfsziksz
WWW.HPRELUDE.HU ©2008 e-mail: hprelude@hprelude.hu *** Honda, the Honda logo and The Power of Dreams are trademarks of Honda Motor Inc.