Tag: Lakat

Lakat 1.8 EX

Lökettérfogat: 1829 cm3
Gyártási év: 1985
2003-ban ültem először az autóban, akkor még Meloné volt. Először a hihetetlen stabilitása tünt föl ahogy a kanyarokat vettük, egyből beleszerettem a gépbe. 2004 tavaszán sikerült megegyezni vele és megvettem, anélkül, hogy más autót megnéztem volna.
Szép lassan nekiálltam rendbetenni: olajcsere, szíjcsere, majd télen a kaszni. Ehhez beújítottam egy 86-os totálkáros 1.8-ast, szerencsére a küszöbök, ívek épen maradtak rajta. Sok mindent felhasználtam alkatrészeket is (váltó, kardánok, futómű elemek...). A kasznis teljesen kicsontozta az autót: külső- belső küszöb, hátsó sárvédő komplett, peremek...
Idén tavasszal kapott új gumikat, komplett futóműfelújítás, fényezés. A fényezést nem kapkodták el (két hónap), de megérte, szép munkát végeztek. Közben persze rengeteg gondom volt az üzemanyagellátó rendszerrel, ami nemrég oldódott meg teljesen. A továbbiakban még egy ültetésen és a motor felújításán gondolkozom.
LakatLakatLakat
LakatLakatLakat
LakatLakatLakat
LakatLakatLakat
LakatLakatLakat
LakatLakatLakat
LakatLakatLakat
LakatLakat

Legfrissebb aprók

Legfrissebb blogok

Random tag: Tamás

Tamás
WWW.HPRELUDE.HU ©2008 e-mail: hprelude@hprelude.hu *** Honda, the Honda logo and The Power of Dreams are trademarks of Honda Motor Inc.