2gen alkatrészek

piclabel
eladó 2 gen prelude alkatrészek lehetőleg egyben minden ! nekem ki kell üritenem a garázst! majdnem minden meg van motort válto kivételével. ajtok motorháztető,csomagtérajto nem rohad. karoszéria majdnem teljesen kihegesztve,futomű hianytalan. belsőtér elemei ülések jó állapotban csak porosak!
Ha lenne howa tennem... Bazs, neked nem kell? :) am mi az ar, es futomu alatta wan, mozgathato, w teljesen ures a kaszni? Par kepet dobhatnal meg fel, hatha walamelyikunk konyebben raharap :)
szerencsére/sajnos nem tudom hova tenni!
de tényleg jöhetne pár kép, pl az ülésgarnitúráról, meg ár információk. az adás-vétel topikba mehet.
köszi!
Heló úgy néz ki holnap hoztájutok egy ugyan ilyenhez akkor megtartom! Ismerősöm ma szolt egy 1985 ös 1.8 asról holnap megyek megnézni!
örülnénk ha újjá éledne a verda! szurkolunk!
köszi! holnap megírom ha megvan!
Meglett a 0985 ös gép
szuper! :) gondolom most nem azzal leszel elfoglalva h itt a forumon tevékenykedj de kérhetnénk azért közben néhány infot az autó készültségi állapotáról, folyamatokról? olyan jó látni h egy 2 gen újjáéled! :)
jaja. csinálhatsz magadnak adatlapot.
ezt a hirdetést törölhetem?
Jóestét! törölheted :D 1985 ös gép karoszéria allapota nagyon gyenge :( automata szivató roszalkodik ( vékumcső problémák valószínüleg ) lengés csillapítok roszak de viszont van müszakink 2018 02 23 ig
Helló Péter! Engem érdekelne pàr alkatrész!
heló umégis csak megválnék minden prelüde alkatrészemtől! van egy fehér 85 is az papiros müszakir akár forgalomból kivonva is donornak tökéletes motor kiszerelve!

szia, engem érdekelne hozzá alkatrész. várom válaszod vagy itt a telefonszámom, várom hivásod. 0670-639-4595
WWW.HPRELUDE.HU ©2008 e-mail: hprelude@hprelude.hu *** Honda, the Honda logo and The Power of Dreams are trademarks of Honda Motor Inc.